درباره نشریه

این نشریه که توسط دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشـگاه جامـع امـام حسیـن(ع) منتشر می‌شود، یکی از شاخه­ های تخصصی مجله علمی- پژوهشی "مکانیکِ هوافضا" بوده که با توجه به گستردگی موضوعات و لزوم انتشار مجلات تخصصی­ تر  طی نامه شماره  18/3/157508 مورخ 30/07/1391 کمیسیون مجلات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حائز درجه علمی– پژوهشی شد و از این پس به صورت مستقل منتشر می‌­شود. ضمناً، از آنجایی که قبل از مستقل شدن این نشریه، نشریه مکانیک هوافضا (که از تاریخ 26/5/83 در حال چاپ است) چهار شماره تحت عنوان "مکانیک سیالات و آیرودینامیک" منتشر گردید، شماره پیاپی این نشریه از زمان استقلال از 5 شروع شد.

این نشریه در تاریخ 18/7/1394 طبق مجوز شماره 72357 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فصلنامه به دوفصلنامه تبدیل شد.

محور‌ها­ی پذیرش مقاله

محور­های اصلی نشریه مکانیک سیالات و آئرودینامیک عبارتند از مسائل پیچیده در تحقیقات بنیادین، توسعه ای و کاربردی در زمینه:

1-  مکانیک سیالات (جریان‌هایی چون آرام، انتقالی، آشفته، تک فازی، چند فازی، لزج، غیر لزج، تراکم پذیر و غیر قابل تراکم) و

2-  آئرودینامیک (جریان‌های غیرقابل تراکم و تراکم پذیر، شامل: مادون صوت، حدود صوت، مافوق صوت و ماورای صوت)،که با استفاده از روش‌های تحلیلی، عددی یا تجربی قابل­حل می‌باشند.

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

•   از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دعوت می‌نماید مقاله‌های فارسی خود را مطابق راهنمای تنظیم مقاله‌ تهیه و با مراجعه به سایت مجله (http://fma.ihu.ac.ir) و ثبت نام در آن، نسخه الکترونیکی مقاله‌ را به دفتر مجله ارسال نمایند.
  •   مقاله‌های ارسالی نباید قبلاً در هیچ مجله داخلی یا خارجی چاپ شده باشند.

نشریه علمی "مکانیک سیالات و آیرودینامیک"

نشانی: تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، موقعیت امام صادق(ع)، ساختمان باقرالعلوم(ع)، دایره نشریات،

تلفن 74189196 و نمابر: 74189195      صندوق پستی: 187-  16585

sayalat@ihu.ac.ir             www.fma.ihu.ac.ir