درباره نشریه

این نشریه که توسط دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشـگاه جامـع امـام حسیـن(ع) منتشر می‌شود، یکی از شاخه­ های تخصصی مجله علمی- پژوهشی "مکانیکِ هوافضا" بوده که با توجه به گستردگی موضوعات و لزوم انتشار مجلات تخصصی­ تر طی نامه شماره  18/3/157508 مورخ 30/07/1391 کمیسیون مجلات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حائز درجه علمی– پژوهشی شد و از این پس به صورت مستقل منتشر می‌­شود. ضمناً، از آنجایی که قبل از مستقل شدن این نشریه، نشریه مکانیک هوافضا (که از تاریخ 26/5/83 در حال چاپ است) چهار شماره تحت عنوان "مکانیک سیالات و آیرودینامیک" منتشر گردید، شماره پیاپی این نشریه از زمان استقلال از 5 شروع شد.

این نشریه در تاریخ 18/7/1394 طبق مجوز شماره 72357 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فصلنامه به دوفصلنامه تبدیل شد.

محور‌ها­ی پذیرش مقاله

محور­های اصلی نشریه مکانیک سیالات و آئرودینامیک عبارتند از مسائل پیچیده در تحقیقات بنیادین، توسعه ای و کاربردی در زمینه:

1-  مکانیک سیالات (جریان‌هایی چون آرام، انتقالی، آشفته، تک فازی، چند فازی، لزج، غیر لزج، تراکم پذیر و غیر قابل تراکم) و

2-  آئرودینامیک (جریان‌های غیرقابل تراکم و تراکم پذیر، شامل: مادون صوت، حدود صوت، مافوق صوت و ماورای صوت)،که با استفاده از روش‌های تحلیلی، عددی یا تجربی قابل­حل می‌باشند.

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

****نکات مهم****

دسترسی باز

دسترسی به محتوای نشریه مکانیک سیالات و آیرودینامیک، آزاد فوری و رایگان است و تمام مقالات بلافاصله پس از انتشار در سایت نشریه به صورت رایگان و آزاد در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرند. کاربران مجاز به خواندن، کپی، دانلود، توزیع، چاپ و جستجوی متن کامل مقالات هستند و می توانند از مقالات نشریه با اهداف قانونی و بدون درخواست اجازه قبلی از نویسنده یا ناشر استفاده کنند.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه مکانیک سیالات و آیرودینامیک یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه ای از نویسندگان دریافت نمی‌گردد.

* مجوز نشریه

همه‌ی مقالات نشریه براساس شرایط مجوز بین المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY) توزیع می‌شوند که اجازه هرگونه استفاده تجاری، اشتراک‌گذاری، اقتباس، توزیع و تکثیر را در هر رسانه یا قالبی می‌دهد تا زمانی که اعتبار مناسب را به نویسنده(ها) ومنابع اصلی اختصاص داده شود.

حق چاپ

نویسندگان حق چاپ  و حقوق کامل انتشار را حفظ می کنند.

نویسندگان تمام حقوق استفاده از کپی را در فعالیت‌های آموزشی، وب‌سایت‌های خود، وب‌سایت‌های مؤسسه یا سرمایه‌گذار را با ارائه یک مرجع کامل به نسخه نهایی منتشر شده در این نشریه دارند.

نویسندگان حق دارند اولین نسخه ی ارسالی خود را ارسال، چاپ و با همکاران خود به اشتراک بگذارند.

نویسندگان می توانند با استناد به انتشارات نشریه از مقاله منتشر شده نهایی برای مقاصد حرفه ای، شغلی یا صلاحیت های خود استفاده کنند.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

تبلیغات

نشریه مکانیک سیالات و آیرودینامیک هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر مجله

نشریه مکانیک سیالات و آیرودینامیک تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) می باشد.

منابع پشتیبانی

دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.