در این مقاله با معرفی تجهیزات اصلی یک سامانه سرمایش جذبی خورشیدی بهشرح سامانه تبرید آمونیاکی هیدروژنی خورشیدی بهعنوان یکی از روشهای سرمایش خورشیدی پرداخته میشود. استفاده از کلکتور حرارتی و یخچال جذبی اجازه میدهد تا همزمان در کنار ایجاد سرمایش از حرارت باقیمانده جهت گرمایش و تولید آب گرم و یا آب جوش نیز استفاده کرد. در این تحقیق تمرکز روی نحوه انتقال حرارت از خورشید به ژنراتور یخچال جذبی بوده و شرایط لازم برای انتقال حرارت مانند دبی و دما در مبدل مشخص میشود. تولید شبکه محاسباتی برای شبیهسازی مبدل حرارتی مورد استفاده در ژنراتور سامانه تبرید جذبی با استفاده از نرمافزار گمبیت انجام شده و تحلیلها در نرمافزار فلوئنت صورت گرفته است. میزان انتقال حرارت، ضرایب انتقال حرارت و اختلاف دما بین سیالهای سرد و گرم محاسبه شدهاند. نتایج حاصل با یکدیگر مقایسه شده و بهترین حالت از نظر داشتن میزان انتقال حرارت بالاتر و ضریب انتقال حرارت بالاتر معرفی شده است.
خانی, نازیلا, & حمیدی, حسام الدین ابن الدین. (1394). طراحی سامانه انتقال حرارت یخچال جذبی خورشیدی با استفاده از پنلهای خورشیدی. مکانیک سیالات و آیرودینامیک, 3(2), -.
MLA
نازیلا خانی; حسام الدین ابن الدین حمیدی. "طراحی سامانه انتقال حرارت یخچال جذبی خورشیدی با استفاده از پنلهای خورشیدی", مکانیک سیالات و آیرودینامیک, 3, 2, 1394, -.
HARVARD
خانی, نازیلا, حمیدی, حسام الدین ابن الدین. (1394). 'طراحی سامانه انتقال حرارت یخچال جذبی خورشیدی با استفاده از پنلهای خورشیدی', مکانیک سیالات و آیرودینامیک, 3(2), pp. -.
VANCOUVER
خانی, نازیلا, حمیدی, حسام الدین ابن الدین. طراحی سامانه انتقال حرارت یخچال جذبی خورشیدی با استفاده از پنلهای خورشیدی. مکانیک سیالات و آیرودینامیک, 1394; 3(2): -.